oligot Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Składniki: 6 kostek rybnych lub filetów rybnych 1 puszka brzoskwiń, 3 cebule, 1 mały słoik ketchupu, róznokolorowe papryki -2 szt. Rybę usmażyć w panierce z bułki tartej, ułożyć na dnie półmiska. Usmażyć cebulę pokrojoną w półtalarki, zalać syropem z brzoskwiń, dodać pokrojoną w kostkę paprykę (ja obieram jeszcze ze skórki), dusić do miękkości. Dodać pokrojone w kostkę brzoskwinie i ketchup. Chwilę pogotować. Zalać filety rybne, odstawić. Najlepsze są następnego dnia. ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.