kar_mel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No to jak widać od wczoraj jestem na tym forum.Często odwiedzałam tą stronkę i zdecydowałam się zarejestrować.Mam nadzieję że cieplutko mnie przywitacie i gdy będę potrzebowała pomocy w kuchni (a jest ona mi bardzo potrzebna) :-D pomorzecie mi. Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witaj Kar_mel!!! Cieszę się,że zdecydowałaś się dołączyć do grona smaczniaków,jak wcześniej wchodziłaś na stronkę to wiesz,że jest tutaj mnóstwo ciekawych przepisów i ciągle ich przybywa...w razie potrzeby pytaj,a zawsze otrzymasz odpowiedź. Pozdrawiam cieplutko :-D Cytuj
iwona30 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam Cię serdecznnie wśród smakowiczów, a jak będziesz potrzebowała pomocy to na pewno ja otrzymasz, bo my na forum jesteśmy jak jedna wielka rodzinka.Pozdrawiam Iwona. Cytuj
biedroneczka Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witaj wśród nas Kar mel Mam nadzieję że spodoba Ci sie tutaj tak samo bardzo jak mi. Ania Cytuj
ina12 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Kar _mel witam Cię bardzo gorąco i zapewniam że pomożemy Tobie jeżeli zajdzie taka potrzeba. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi