Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robię podobnie jak Ania , tylko dodaję łyżeczkę octu na słoik .

 

W nocy  spadło sporo gruszek , zaraz sie nimi zajmę  . Ostatnio robiłam tak -w dużym garnku  zagotowałam syrop z cukru i wody + ocet do smaku i w to wrzuciałam gruszki , chwilę pogotowałam i do słoików , potem pasteryzacja 10-15minut . Są naprawdę pyszne , bo wczoraj otworzyłam słoik do obiadu .

  • 1 rok później...
  • 5 miesięcy temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.