Iza22 Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Witam, temat idealny dla mnie uwielbiam kosmetyki i jak niektóre forumowiczki jestem konsultanką firmy oriflame kosmetyki dobre ale nie ze wszystkich jestem zadowolona. Mam skłonność do uczuleń i bardzo suchą skórę uczulały mnie kremy nawilżające z vichy oraz oriflame a także niektóre z zjaji, a seria AA jest dla mnie nie trafiona. Na twarz mogę polecić krem masło kakaowe ziaji, oraz serum nawilżające z algami morskimi oraz peeling z tej samej serii firmy oriflame. Jeżeli chodzi o balsamy antycellulitowe czy też przeciw rozstępom nie polecam żadnych produktów z oriflame pozostawiają nawet po wchłonięciu lepkość skóry, ja stosuje takie specyfiki z ziaji lub vichy( zależy od budżetu).Balsamy brązujące: dove bardzo fajnie się wchłania ogólnie godny polecenia, avon- nie polecam pozostawia smugi nie byłam z niego zadowolona. Najbardziej przypadł mi do gustu balsam brązujący z oriflame pozostawia ładny kolorek i śliczne złote drobinki. Kosmetyki kolorowe: polecam inglota, niektóre podkłady z oriflame, pudry sally hansen lub yves rocher, pomadki oriflame fajnie nawilżają usta. Jeżeli chodzi o zapachy to zdecydowanie lubie firmę yves rocher i ich so elixir oraz ming shu, lubię też wody toaletowe z oriflame. I to na tyle :) Cytuj
basga Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 do rąk odkryłam jakiś czas temu super krem z Eveline,taki w beżowej tubce krem-maska 5 w 1-super się wchłania i regeneruje dłonie i paznokcie,cena około 5-6 zł ale często bywa np.w Rossmanie na promocji za około 4 zł.A Neutrogena też jest świetna oczywiście. Cytuj
basga Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 ha....od dziś obydwa są właśnie na promocji. Cytuj
LysyInspiracja Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Hej odkopie trochę wątek, bo tematycznie chyba najbardziej pasuje... Mam do Was pytanie, a zwłaszcza do kobiet mimo wszystko - wszak Wy się na tym najlepiej znacie drogie Panie :) Co sądzicie o takim czymś? https://www.cameleonia.pl/promo/trojwymiarowe-zabiegi-na-twarz-dla-mezczyzn-botanic-man/ Czy może mieć to sens? Czy to jakieś sensowne zabiegi? I co myślicie o meżczyznach którzy z takich korzystają? Będzie to dobrze odbierane? :) Czekam na Wasze opinie :) Cytuj
marysi_co Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Nie słyszałam jeszcze o takich zabiegach. A jeśli chodzi o kosmetyki to polecam kremy z Dermiki Cytuj
basga Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 co sądzicie o kremie pod oczy z lidla? Cytuj
basga Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2018 krem pod oczy z lidla nie jest zły,nie uczula,wygładza,nawilża.Ostatnio używam oleju kokosowego -mówię wam-rewelacja dla każdej skóry,do twarzy,do włosów,do rąk,do masażu,po depilacji...no super. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi