ainoh7 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 prosze o pomoc -gdy wchodze na forum i chce zobaczec nowe posty od ostatniej wizyty to klikam na nowe posty i pokazuje mi sie cały czas "wiadomość forum" (ze cos tam o floodowaniu..niewiem ..) o co chodzi dlaczego zaraz nie pojawiaja sie wyniki wyszukiwania? :P strasznie to meczy... :P Cytuj
basga Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Może klikasz dwa razy bo mnie też wtedy tak się wyświetla,trzeba odczekać chwilkę i kliknąć a wtedy strona z nowymi postami otwiera się dobrze. Cytuj
Marcin Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jest dokładnie tak jak mówi Basga. Cytuj
ainoh7 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 jest dokładnie tak jak mówicie obydwoje :P faktycznie byłam za niecierpliwa i klikałam za szybko z czego sie robiło dwa, trzy razy pod rzad i to dlatego.. dzieki !!! :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi