minia51 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Z mąki, jajka, mleka, wody mineralnej gazowanej wyrobić ciasto gęściejsze niż na naleśniki. Dodać sól, pieprz i wegetę do smaku. Pojedyńczą pierś z kurczaka lekko rozbić tłuczkiem, maczać w cieście i smażyć na oleju, na wolnym ogniu aż obie strony będą rumiane. Cytuj
AnnaK Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Robię w ten sposób filety,ale wcześniej nacieram je spraskowanym czosnkiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.