ala-z Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Kapustę i słodki ogórek (ze skórką) zetrzeć na tarce o dużych otworach, posolić i wymieszać ze śmietaną. Najlepiej posolić przed podaniem ponieważ jak postoi posolona dłużej to ogórek szybko puści sok i zrobi się wodnista. :P Cytuj
Emka Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Do tej surówki dodaję jeszcze pokrojony koperek a ogorki obieram i kroję, jest pyszna polecam. Cytuj
AnnaK Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 A może dodać trochę szczypiorku ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.