monia79 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Napewno większość z was słyszała lub widziała ostatnie wydarzenia w Szczecinie. Mówię tu o zlocie żaglowców. Chciałbym sie z wami podzielić emocjami jakie towarzyszyły mi podczas tych kilku dni gdy z podziwem oglądałam żaglowce. Mam nadzieje że zdjęcia oddadzą urok całej imprezy. A..... i na koniec najważniejsze, mieliśmy też mały zlocik forumowiczek smacznego czyli ja i jushti :grin: Miło mi było poznać tak fajną osóbkę. Pozdrawiam Cytuj
Katarzyna Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Widać że było na co popatrzeć :grin: Zabawa na całego :grin: Cytuj
basga Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 A gdzie żaglowce? :grin: Cytuj
basga Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 No ....no...aż dech zapiera...piękne i fotki i statki! Cytuj
monia79 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Było co oglądać, oj było. Na niektórych macie zdjęcia ile ludzi było. W niedziele to był szok, tak dużo normalnie nie dało sie iść. :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Monia super fotki...pięknie musiały wyglądać na żywo te żaglowce...dzięki za zdjęcia :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Jej ale śliczne zdjęcia, Monia na pewno miło spędziłaś czas na tej imprezie no i na spotkaniu z Forumowiczką :grin: Dziękuję za ciekawe zdjęcia i pozdrawiam :grin: Cytuj
justhi Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witam!! Monia, co racja, to racja. Zlot zaglowców był super, a nasze spotkanie ... bomba. W końcu mój "ochroniarz" :( musiał nam powiedzieć, że jest tak późno i jestem dalej umówiona. Teraz do zobaczenia przy przepysznej czekoladzie w Poznaniu! Cytuj
justhi Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 To kilka zdjęć aut produkowanych w latach 20. i 30. XX wieku w Szczecinie: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Można je było oglądać w niedzielę 5.08. przed paradą załóg żaglowców. Ja wówczas je widziałam. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Widziałam wczoraj w TV jak świętowałyście :( Masa ludzi była a ile żaglowców :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi