basga Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Ej...mój spód wyglądał tak jak Andrzeja więc chyba to takie ma być,choć wygląda niespecjalnie. Cytuj
NaniWahine Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Grumko and Zuziorek - efekty widze wspaniale i ciesze sie, ze smakowalo ;) Ja tez nastepnym razem sproboje piec termoobiegiem. Basqa - to ciasto jest bardzo niskie (nie rosnie) i spod jest dosyc kruchy (mazurkowy). Polecam sprobowac ze swiezymi brzoskwiniami, jesli skie skusisz :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.