Dorunia Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Ja nie lubię robić pierogów z kapustą i grzybami,ale to może z racji tego,że nie za bardzo lubię je jeść :) Cytuj
Dorota Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Aha, a ja bym sobie pomyślała, że przy tym dużo pracy jest - i dlatego nie lubisz ich robić Doruniu ;-) Ps. Ja takie pierogi bardzo lubię (jeść) 🙂 Cytuj
Polsam12 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja natomiast nie lubie: - odkurzać - trzepać dywanów - i prasować Co lubie:...? - obierać ziemniaki (na frytki) - myć naczynia - noi piec ciasta https://pablo25kasek.blogspot.com Cytuj
Wolniczanka Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Nie przepadam zbytnio za myciem naczyń :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi