Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jesteśmy genialne/ genialni - to wiemy i tak musimy uważać - to dodaje wiary i bardziej sie chce coś robić. Ale kazdy ma coś czego nie znosi robić. Tutaj spróbujcie o tym opowiedzieć - zrzucić z siebie - zapraszam. Zacznę pierwsza: 1)Jeżeli chodzi o gotowanie -nie lubię gotować dań z kapusty kiszonej :) a jesć lubię 2) Jezeli chodzi o pieczenie - nie lubie robić placków z karmelem, gdzie trzeba gotować 3 godziny puszkę mleka - a uwielbiam te ciasta :( 3) jeżeli chodzi o porządki - nienawidzę prasowania i wieszania firanek.(Jestem cwana, bo teraz mam zmywarkę :-D :lol: - a przedtem to właśnie naczynia były nr1)

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to jedziemy... :( -prasowanie :) -pieczenie kilku cienkich placków do ciasta,pączków oraz drobnych ciasteczek :lol: -robienie pierogów,kopytek itp. :lol: -rozmrażania lodówki i zamrażarki :-D Inne rzeczy z mniejszą lub większą chęcią robię.

Opublikowano

Ja nie CIERPIę wieszania firanek [chyba najbardziej] i podobnie jak Ty Basiu pieczenia pączków -chociaż podobno są dobre.Nie pociąga mnie też zmywanie naczyń kiedy np.mam na obiedzie rodzinnym około 20 osób. Z mniejszą chęcią także zajmuję się daniami mięsnymi.Na razie tyle ...co przychodzi mi do głowy.

Opublikowano

Nie cierpię smażyć placków (z wyjątkiem naleśników i placków ziemniaczanych), wieszać firanek, zmywać podłóg, skaładać prania- jak sobie przypomnę czego jeszcze nie lubię robić, to napisze... :(

Opublikowano

Ja nie znoszę prasowania a jeżeli chodzi o temat gotowania to nie lubię robić gołąbków ale uwielbiam je jeść, do tej listy mogę dopisać jeszcze grabienie jesienią liści z trawnika a mam dość duży.

Opublikowano

Ja tez nie przepadam za wieszaniem firanek. Ale wieszam je grzecznie, bo gole okna sa koszmarne. Nie lubie tez pucowac moj okap kuchenny ze stali i takowej wielkiej lodowki ze stali. Albo mycia kafelkow w lazienkach (tak od podlogi do sufitu). Okrutne jest takze wycieranie szafek kuchennych na gorze. No i mycie lamp.

Opublikowano

Ja nie lubię zmywać naczyń (na szczęście w nowym domku czeka już zmywarka :) ) i robić pierogów - a uwielbiam je jeść.

Ja akurat to czego Ty nie lubisz robić uwielbiam robić,ale to zależy od człowieka...ja lubię wodę i lubię się w niej taplać :(
Opublikowano

U mnie prasowanie i jeszcxze raz prasowanie jakbym mogła wogóle bym nie musiała prasować (niestety niekiedy trzeba) Zmywać naczyń też nie przepadam (zastanawiam się nad kupnem zmywarki) Mycia okien i wieszania firan.

Opublikowano

Z tego co piszecie,to nikt nie lubi wieszania firanek :( ja firanek nie mam ale jak miałam,to lubiałam :)

Opublikowano

Ja nie lubie pewnych rzeczy czasami...po prostu nie mam jakichs czynnosci znienawidzonych na zawsze.... Jak mam lenia,to nic nie lubie :( Chociaz nie,jest cos takiego,co zawsze mnie zlosci- 2 w 1 - prasowanie firanek :lol: Jak robilismy remont,zmienialismy wszystko (wraz z oknami) i maz pozwolil mi zaszalec...No i se zaszalalam,mam piekne firanki :) które TRZEBA prasowac.....Jak ja tego nie lubie,taka firanka,wiadomo nie miesci sie cala na desce,tu i tam zwisa,sciaga calosc na ziemie.... o rany!