batirek Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Witajcie dziewczyny,uznacie mnie za dziwaka,jak wszyscy,którzy mnie znają...KOCHAM PRASOWAĆ,mam nawet super deskę do prasowania z nawiewem,podgrzewaną,jest ona niekiedy obiektem żartów moich koleżanek,które mniej niż ja kochają to zajęcie.Inne zajęcia mniej lub bardziej kocham robić,ale jak czytam nie tylko ja,więc jest mi z tego powodu lepiej. :-) :-) ;-) Cytuj
Doris Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Batirek, szkoda, że Lublin tak daleko od Rzeszowa. ;-) :-) Cytuj
Jolmira Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Ja nie lubię myć okien i wieszania firanek.....wrrrr mam takie wredne karnisze ;( no i chyba jeszcze mycia podłóg Cytuj
pijaa Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Ja nie lubię myć naczyn nie lubie myc okien Cytuj
Magdalena Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Ja nie lubię robić; myć naczyń [zwłaszcza myć szkliwa z meblościanki , a dużo tego jest] prasować myć tłustego okapu i lamp :D Cytuj
Aldona0019 Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Ja nie lubię prasować i tak jak Magdalena myć zatłuszczonych okapów i kratek wentylacyjnych (fuj) I z mniej "domowych" rzeczy, to nie lubie zmywać makijazu... samej czynności nie lubie. Co dziwne - myć okna bardzo lubię :D Ale dodam, że to od niedawna i tylko i wyłącznie dlatego, że dostaliśmy od całej rodziny od strony męza taki odkurzacz niemiecki (to jest bodajże marka Robert Thomas) który ma tysiace funkcji i można nim myć tez okna. Teraz to moge myć sobie okna co tydzień a jeśli ładna pogoda, sloneczko grzeje, to sama przyjemnosc :razz: Cytuj
Christina Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Kurcze... chciałabym mieć taki odkurzacz. Nawet widziałam jego prezentację (dostałam ją mailem). Mam pytanko - ten odkurzacz myje tylko szyby, czy ramy okienne też (czy np. nie cieknie wtedy piana na podłogę)? Może to wydać się niektórym dziwne, ale zawsze lubiłam myć okna i zmieniać firanki i zasłony - jako dziecko to ja głównie się tym zajmowałam w domu rodziców... ale teraz nie mogę tego robić (z powodów zdrowotnych) i muszę liczyć na innych członków rodziny :D i szlag mnie czasem trafia, bo wydaje mi się, że sama zrobiłabym to lepiej :-D :razz: Natomiast nie lubię obierać ziemniaków i zwykle robi to mój TŻ... na zupkę obiorę kilka sztuk, ale na drugie danie jestem wyręczana :P Nie lubię też zmywania dużej ilości naczyń, więc dzielimy się nimi i każdy zmywa po trochu. Cytuj
campari Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 zmywac naczyn, prasowac, zdejmowac pranie i ukladac je, sprzatac ubikacji, myc drzwi i pewnie jest jeszcze kilka innych rzeczy, o ktorych w tej chwili nie pamietam :razz: o! obierac ziemniakow nie lubie tez :D Cytuj
mart Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Uwielbiam prasowanie odkad mam zelazko na pare z osobnym pojemnikiem na wode,wiec mozecie mi swoje prasowanie dostarczac,lodowke mam bez rozmrazania wiec jest ok,zmywarka myje gary za mnie ale nienawidze tych zmian firan i porzadkow po remoncie,ogolnie to na samo slowo remont dostaje wysypki,ktora jeszcze dlugo 'po' swedzi. Cytuj
kanapka Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Nie cierpię mycia łazienki domestosami itp. Chlor to najgorsze cholerstwo jakie przychodzi mi do głowy jeśli chodzi o zapach i podrażnienia dróg oddechowych. Cytuj
marzenab83 Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 A ja nie lubię się nudzić, więc wszelakie prace domowe chętnie wykonuję;-) Cytuj
Dany Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Nie lubię zmywac naczyć i odkąd zainwestowałem w zmywarkę jestem niezwykle szczęśliwy. Cytuj
skuwiakowa Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 ok. jeśli chodzi o gotowanie - nie lubie robić gołąbków pieczenie- nie lubię piec gdy muszę, bo ktoś nas odwiedza. muszę miec wene do tego porządki- nie lubię myć podłóg, ale niestety musze dość często , bo mam jasne panele i kafelki Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Ja nie lubię obierać makreli z ości :neutral: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi