Gość Ka-Milka Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witam Was!!!Bardzo sie ciesze,ze w koncu znalazlam tak ciekawe forum. Interesuję sie gotowaniem-choć dopiero jestem debiutantka w kuchni. Mam nadzieje ze dzieki Waszej pomocy uda mi się osiągnąć kulinarne sukcesy . Pozdrawiam serdecżnie :( [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorunia Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witaj Ka-Milko na forum...z nami na pewno wyczarujesz nie jedną smaczną potrawę i upieczesz smaczne ciasta :( Cytuj
Gość Ka-Milka Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Dziekuje bardzo...Mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie:)))Pozdrawiam:))) Cytuj
mac51 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witaj Ka-Milko wśród "Smaczniaków" Mam nadzieję że podzielisz się również z nami swoimi ciekawymi przepisami :) :( [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Katarzyna Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witaj Ka-Milko :( Zazdroszczę wszystkim którzy teraz zaczynają kucharzyć :) Wcześniej trzeba było podpierać się książkami kucharskimi i nigdy nie było pewności co z tego wyjdzie :-D Rodzinne przepisy też nie zawsze spełniały nasze oczekiwania :lol: Teraz na szczęście mamy większe pole do popisu :-D i możemy wszystkie nasze niejasności rozwiązywać od ręki :lol: Więc trafiłaś w dobre ręce :lol: Razem będzie łatwiej :lol: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witaj Ka-Milko napewno będziesz zadowolona z forum bo ono jest najlepsze nie dość że dużo przepysznych przepisów widnieje to ile sympatycznych ludzi tu gości . Cytuj
Gość Ka-Milka Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Dziekuje bardzo.Mam nadzieje ze juz niedlugo tez bede mogla pochwalic sie jakimis ciekawymi przepisami jak Wy...Chociaz do pieczenia ciast to nie mam chyba reki... Chcialam pochwalic Mac 51-piekny Keks...Naprawde wyglada bardzo smacznie...Tez bym tak chciala :( :) :lol: Pozdrawiam... Cytuj
basga Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 O ja ślepa...nie widziałam wcześniej,że do nas dołączyłaś :( Witaj Kamilko wśród smaczniaków,lepiej trafić nie mogłaś! Cytuj
wiola344 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 :( Ka-Milko witaj wśród smaczniaków , tu napewno twoja ręka się naprawi i będziesz piekła najwspanialsze ciasta . Pozdrawiam i życze ci udanych wypieków i nie tylko :) :lol: Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witaj Ka-Milko :P Mam nadzieję, że będzie Ci z nami tutaj dobrze i że nasze przepisy przypadną Ci do gustu :grin: Pozdrawiam :P Cytuj
Bieniek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witajcie jestem tu tak jakby nowy. Bardzo podoba mi się ta stronka. Mama parę przepisów które mógł bym przedstawić. Czy tu nie ma żadnych mężczyzn?? Cytuj
Basia K Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witaj Bieniek Sa tutaj mezczyzni i to bardzo zdolni! Cytuj
Bieniek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jeszcze chodzę do szkoły ( TECHNIKUM GASTRONOMICZNE - KUCHARZ) Uwielbiam piec, smażyć, gotować i poznawać wiele nowych przepisów, na tym forum poznałem bardzo dużo ciekawych przepisów i nie długo będę je realizował. Moim marzeniem jest być ważnym kucharzem. np. SZEFEM KUCHNI Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi