Justyna.K Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Możecie się pochwalić jakie macie zmywarki w domku ??? Jaka byście polecili oczywiście cena w granicach rozsądku ??? Plusy i minusy posiadania zmywarki??? Może ktoś się wypowie na ten temat ja narazie jestem zielona. :( Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Justynko TUTAJ masz trochę informacji na temat zmywarki :( Cytuj
Justyna.K Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Doruniu dzięki poczytałam przewaga BOSHA zauważyłam Jestem ciekawa czy panie które pisały że planują zakup już kupiły zmywarki??? Cytuj
Jagodka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witam, jestem fanka zmywarek!!!!!!!!!!!! Nienawidze mycia naczyn. Ja zawsze mialam zmywarki z Boscha (teraz juz trzecia). Zmywarki oszczedzaja wode, nasze rece i nerwy. Do tego, jest z nimi zawsze posprzatane. Bo gdy sie cos wybrudz, jest odrazu wstawiane do zmywarki i tego nie widac. Jak sie cala zmywarka uzbiera, to sie ja wlacza i juz. Jestem zdania, ze konstruktor zmywarki zasluzyl na "Pokojowa nagrode Nobla". Bo ile wojen domowych potrafi taka zmywarka zazegnac. Pozdrawiam Cytuj
basga Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 TRZECIA???? W ciągu ilu lat trzecia?To one tak się psują czy co? :( Cytuj
Justyna.K Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 chyba nie myślę że Jagódka miała zmywarki w różnych miejscach zamieszkaniach Jagódko mylę się czy nie ??? :( a może i się psuja zobaczymy co Jagódka odpisze. Cytuj
Jagodka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Jedna sprzedalam razem z mieszkaniem i z wyposazeniem kuchni. Druga sie zepsula i tak doszlam do nr. 3 Cytuj
bietka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Też mam tę markę.Polecam.BARDZO przydatny sprzęt domowy,oszczędny.Przy zakupie warto zwrócic uwagę na poziom hałasu i klasę energetyczną.Kosztowne bajery są zbędne.I tak najczęściej stosuje się ze 2 programy. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam i muszę się pochwalić że zakupiliśmy zmywarkę z której jestem bardzo zadowolona(nie chwaląc oczywiście) efekt zmycia niektórych naczyń mnie zaskoczył wszystko lśniło i błyszczało butelka z mleka której nie szło domyć (już wszystkim próbowałam tam dojść do tej butelki) teraz lśni jakby była nowa jednym słowej wooooooooooooooow w tej zmywarce jest taki specjalny stojak na butelki (dla mnie jak znalazł i co najważniejsze 5 lat gwarancji i wszystko w klasie A a tak wygląda https://www.feni.pl/75,Zmywarki,20659,Zmywa..._BEKO_DFN71040S Dla tych co nie posiadaja jeszcze zmywarki kupujcie bo warto w niektórych sklepach można wziąść na raty. Zawsze mi się wydawało że zmywarka to taki niepotżebny mebel a teraz już zmieniłam zdanie wszysko po kolei śniadanie obiad kolacja fru do zmywary i już mam wszystko czyste. Trzeba mieć tylko 2 zestaw naczyń oczywiście. pozdrawiam aha napiszcie mi jakich środków myjących używacie bo ja narazie mam tabletki 5 in 1 jestem zadowolona ale ponoć wszystko osobno jak się daje daje lepszy efekt??? i jeszcze jedno pytanko zasypałam solą zmywarkę tak gdzie pisało tylko z tych emocji nie przeczytałam że przed zasoleniem trzeba nalać 1 litr wody co teraz czy takm mam wlać teraz wodę czy już za późno???? dobra lece bo zakupy muszę zrobić pa Cytuj
basga Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Justynko-gratuluję zakupu,oby długo Wam służył! Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 No no Justynko super zmywarka tfu,tfu,tfu,żeby wam długo służyła i nie psuła się :grin: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 basqo Doruniu dzięki jestem dopiero nowicjuszem ale się wprawię trochę drogie tabletki kupiłam i musze poszukać czegoś tańszego Cytuj
basga Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Justynko-popatrz w Lidlu,coś kiedyś słyszałam ze są niedrogie a dobre ale ja zmywarki nie mam więc bliżej się nie interesowałam. Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Justynko sprawdź na allegro tam jest trochę tych tabletek do zmywarki i nie są mocno drogie :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi