Gość leteecia Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Serdecznie witam wszystkich smakowiczów :) Szukałam nowych, a przede wszystkim wypróbowanych, przepisów i... tak mnie tu przywiało :lol: Chyba przeniosę komputer do kuchni :( Z czasem postaram się podzielić moimi pomysłami :-D Cytuj
basga Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witaj Leteecia na najwspanialszym forum! Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witaj Leteecia na forum wśród nas :( Cytuj
minia51 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witaj! Dzieli nas różnica kilkunastu kilometrów. To Forum to najlepsza rzecz, jaką tu znalazłam.Pozdrówka. Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Leteeciu witamy na forum :P Cieszymy się, że do nas dołączyłaś i z niecierpliwością czekamy na Twoje przepisy :grin: Pozdrawiam :P Cytuj
Katarzyna Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witaj wśród nas Leteeciu :grin: Dobrze trafiłaś tu są same sprawdzone pyszności :P Cytuj
wiola344 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 :grin: Witam cie serdecznie Leteecia na naszym smacznym forum :P Cytuj
Helka Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Leteecia Czuj sie tu z nami dobrze! Cytuj
Basia K Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witaj Leteecia! Ja tez mieszkam niedaleko :grin: Cytuj
iwona30 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Leteeciu Witaj wśród smakowiczów. Cytuj
Gość leteecia Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Dziękuję za miłe powitanie :P Właśnie przyrządzam kilka moich specjałów - jutro obchodzimy z mężem 1 rocznicę ślubu :P A w poniedziałek wyruszamy w podróż :P Po powrocie obiecuję powklejać conieco :P PS- jak sobie pomyślę ile wydałam na "sklepowe" malibu to aż mi skóra cierpnie... a mogłam zrobić polecane przez Was :P Cóż, następna okazja już za 3 tygodnie :grin: Urodziny męża :P Cytuj
beatrix Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Witaj Leteecia! Jakie to pyszności zrobiłaś na tą uroczystość?powiedz nam koniecznie,może coś odpatrzymy :grin: a swoją drogą to serdeczne życzonka z okazji Waszej pierwszej rocznicy,dużoooo miłości i zrozumienia!!! :P Cytuj
Justyna.K Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witaj Leteeciu (z mojego rocznika :grin: )czekamy na te twoje specjały no i życzę udanego wypoczynku :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi