emilenka Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Hej, zrobiłam cukinię ala ananas wg przepisu z forum. wyszła mniam mniam paluszki lizać :grin: ale mam problem co dalej? że do ciasta... ale jakiego? w jaki sposób? nie chcę jej wsadzać w galaretkę... Napiszcie mi dobre duszyczki co z nią robicie. Cytuj
iwona30 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Można upiec biszkopt na wierzch dać krem a na krem ala ananas zalać galaretką, albo upiec placek https://www.smaczny.pl/forum/Prosty-Placek-...cami-t4932.html. Cytuj
emilenka Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A na ciasto drożdżowe bez wyrabiania Iny można dać? Cytuj
iwona30 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Oczywiśscie że tak jak najbardziej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi