Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

25 dag. mąki 25 dag.białego sera 25 dag.masła 4 jabłka cukier puder do posypania tłuszcz do blachy Ser trzy razy zmielić.Masło ogrzać do temperatury pokojowej.Jabłka obrać i pokroić na cząstki.Na stolnicy rozsypać mąkę,dodać ser i masło.Zagnieść składniki.Ciasto rozwałkować i szklanką wykroić kółka.Na każde położyć cząstkę jabłka.Złożyć na pół i zlepiać brzegi (tak jak pierogi).Ułożyć na natłuszczonej blaszce i piec 30 min.w temp.180 st.Posypać cukrem pudrem.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.