lilidu Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Hi, jestem nowa, ale już bardzo podoba mi się to forum. Jakie fajowskie przepisy tu zamieszczacie! Po prostu super! Postaram się też dodawać coś od siebie. P.S. Zbieram kody z produktów Winiary? Czy ktoś mógłby pomóc? Bardzo proszę! Pokryję koszty przesyłki! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witaj lilidu wśród nas :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witaj Lilidu na naszym forum :P Cieszę się, że nasze przepisy przypadły Ci do gustu. Miło widziane na forum będą również i Twoje przepisy :grin: Pozdrawiam :P Cytuj
lilidu Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Właśnie zamieszczam swój pierwszy przepis! :P Bedzie to fasolka szparagowa na słodko-kwaśno. Mam nadzieje ze się Wam spodoba, a raczej że Wam zasmakuje :grin: buziaki Przepis dostępny w dziale Sałatki Cytuj
Asieńka Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Lilidu witaj serdecznie :P . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi