AniaM Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 * 1 kostka margaryny * 1,5 szkl cukru * 2-3 żółtka * 1 kg jabłek * biszkopt ( ja używam biszkoptow z paczki) Ciasto biszkoptowe ułożyć w tortownicy. Zmoczyć wodą z cukrem (dla dorosłych można dodać alkohol). Margarynę z cukrem i z żółtkami utrzeć na jednolita masę. Jabłka starte na tarce jarzynowej dodac do masy. Wyłożyć na biszkopty i schłodzic w lodówce. Smacznego :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.