Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składniki:

  • parówki ( najlepiej w folii - nie za gruba)
  • olej
  • papryka (to bez różnicy która ale, czerwona najlepiej kontrastuje)
  • boczek wędzony
  • pieczarki
  • cebula
  • ser żółty
  • pieprz, sól, papryka, pietruszka

Wykonanie:


kiełbaski gotujemy, kroimy: cebule w piórka, papryke cieniutkie paski, pieczarki można zetrzeć na tarce o grubych oczkach a boczek w cienkie paski Następnie podsmarzamy cebulkę, wykładamy, na tym samym tłuszczu możemy smażyć poklei boczek, paprykę, pieczarki. parówki układamy obok siebie w naczyniu do zapiekania, na to wrzucamy wszystkie składniki które podsmażaliśmy wcześniej. Posypujemy pieprzem, solą, papryką i ścieramy na to ser. Zapiekamy w piekarniku.

Smacznego :grin:

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.