aannggeellaa89 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Składniki: parówki ( najlepiej w folii - nie za gruba) olej papryka (to bez różnicy która ale, czerwona najlepiej kontrastuje) boczek wędzony pieczarki cebula ser żółty pieprz, sól, papryka, pietruszka Wykonanie: kiełbaski gotujemy, kroimy: cebule w piórka, papryke cieniutkie paski, pieczarki można zetrzeć na tarce o grubych oczkach a boczek w cienkie paski Następnie podsmarzamy cebulkę, wykładamy, na tym samym tłuszczu możemy smażyć poklei boczek, paprykę, pieczarki. parówki układamy obok siebie w naczyniu do zapiekania, na to wrzucamy wszystkie składniki które podsmażaliśmy wcześniej. Posypujemy pieprzem, solą, papryką i ścieramy na to ser. Zapiekamy w piekarniku.Smacznego :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.