Gość Mariuszeq Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witam, dopiero wyprowadzam się od rodziców :] i tak pomalutku planuję "Jak zrobić swoją własną kuchnię?" Jaki sprzęt kupić, no i miej więcej kosztorys Kuchnie mam małą około 20m2 ale sądzę że tak 14/16 :] Możecie wstawić zdjęcia Waszych kuchni ? Cytuj
basga Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Kuchnia marzeń...fajnie brzmi,znalazłam takie fotki Cytuj
basga Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam, dopiero wyprowadzam się od rodziców :] i tak pomalutku planuję "Jak zrobić swoją własną kuchnię?" Jaki sprzęt kupić, no i miej więcej kosztorys Kuchnie mam małą około 20m2 ale sądzę że tak 14/16 :] Możecie wstawić zdjęcia Waszych kuchni ? Tu jest podobny temat... Cytuj
ra_szymczak Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 odnośnie sprzętu to jeżeli nie miałaś do tej pory to koniecznie kup zmywarkę - mam już ponad dwa lata i nie wyobrażam sobie życia bez niej :) Aha i jeżeli będziesz potrzebować dużej chłodziarki nie kupuj pod zabudowę tylko wolnostojącą Cytuj
Natalia444 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja polecam kuchnie z Ikei są bardzo funkcjonalne a przy tym ładne. U mnie sprawdza się świetnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi