figiel Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Bardzo proszę o poradę ,kiedy wstawiam swój post ,to u dołu ukazują się w ramce nożyce i napis"zmień".Co robię nie tak ,bo u innych w odpowiedziach nie ma czegoś takiego. :grin: .Pozdrawiam. Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ja widzę dokładnie to samo i każdy autor swojego postu...jest tak jakbyś chciała zmienić treść postu swojego to masz taką możliwość...to tak ma być :grin: Cytuj
Marcin Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Tak właśnie - każdy Forumowicz ma możliwość zmiany treści swoich postów - do tego właśnie służy ten napis. Nie obawiaj się - przy Twoich postach widzisz go tylko Ty. P.S. Pozwoliłem sobie wydzielić temat jako nie mający nic wspólnego z dodawaniem zdjęć do postów. Cytuj
figiel Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Doroto i Marcinie ,bardzo dziękuję za szybką i wyczerpującą odpowiedż .Myślałam ,że zrobiłam coś nie tak przy rejestracji . Cieszę się ,że trafiłam przypadkiem na tę właśnie stronę kulinarną i mogę korzystać z ciekawych przepisów i różnych porad. Pozdrawiam serdecznie :grin: Cytuj
Marcin Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jako twórcę forum bardzo cieszy mnie Twoja opinia :grin: Życzę smacznych potraw i liczę, że podzielisz się z nami i Twoimi przepisami :grin: (o wierszyk mi wyszedł). Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi