wiola344 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 :grin: Jajka sadzone w pomidorach ( porcja dla 2-4 osób) - 3 -4 pomidory - 4 jajka - sól ,pieprz,papryka - 1 łyżka margaryny wykonanie: sparzyc wrzątkiem i obrać ze skóry pokroić je drobno i smażyc na tłuszczu az większość wody wyparuje, doprawić do smaku : pieprzem ,solą papryką, wbić jajka ale tak aby się nie rozlały i smażyć aż sie dobrze zetną. Podawać z pieczywem. PYCHA Cytuj
iwona30 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Polecam ja bardzo lubię takie jajka tylko ja mieszam jak jajecznicę. Cytuj
mac51 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Czy już jestescie po śniadaniu? Polecam i smacznego :grin: :grin: Cytuj
wiola344 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 :grin: Witaj Mac51 ty to jesteś szybki aż się chce już jeść ,dziekuje za zdięcie :grin: Cytuj
EWA1992 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Wiolu a czy mogą być pomidory z puszki? Owszem są pomidorki świeże ale chciałabym sobie uszczuplic prace ;) . Cytuj
wiola344 Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 ;) Witaj EWO - przepraszam ze dopiero dziś odpisuje lecz wczoraj już mnie nie było na forum, nigdy niebrałam pomidorów z puszki ,ale możesz ty spróbowac , w końcu to tez pomidor,myśle że można je użyc choć itak trzeba je podsmażyc , pozdrawiam :D Cytuj
zuziorek Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Troche zabawy z tymi jajkami ale podane przez maca strasznie kuszą. Ja bardzo lubię jajecznice i obok pokrojonego , świezego pomidorka mniam.... Cytuj
wiola344 Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 ;) Witaj zuziorku ,to tylko się tak wydaje ze jest troche zabawy ,lecz przy kuchni stojąc robi się to bardzo szybko,pozdrawiam i życze smacznego :D Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Robiłam sobie dzisiaj na śniadanie takie jajko i przyznaję,że jest bardzo,bardzo smaczne i szybko się je robi...wczoraj się przyjrzałam tym jajkom i takiej ochoty nabrałam,że musiałam sobie zrobić ;) Cytuj
wiola344 Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 ;) Witaj Doruniu, ciesze się że jajo smakowało,pozdrawiam wiola. :D Cytuj
zuziorek Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Mimo wszystko skusiłam sie na degustację....warto było odstać swoje ;) Cytuj
wiola344 Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 :grin: Bardzo sie ciesze ze zmakowało i dziekuje za opinie ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi