elmo_23 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Znam ten przepis pod nazwą "szarlotka sypana", robiłam je w sobotę, ma pyszną chrupiącą skórkę i jest wyśmienite na ciepło z lodami, ale na zimno też jest pyszne zwłaszcza na 2 dzień jak spód zmięknie od jabłek. Polecam!!! Cytuj
mac51 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Zrobiłem i mogę powiedzieć tylko jedno... PYCHA :grin: Sypkie sładniki podzieliłem na trzy części. Do jabłek dodałem cynamon i rodzynki,szarlotkę posypałem cukrem pudrem ;) [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
basga Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 WOW...a jak smakuje po ostygnięciu Ty kusicielu? :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Mmm... ale apetycznie wygląda Twoja szarlotka Maćku ;) Gratuluję udanego wypieku i życzę smacznego :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Ja również gratuluję i napewno wszyscy się cieszą że Maćkowi wszystko się udaje i do tej pory nic nie sknocił. Cytuj
amariel Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 no.... Wyglada fantastycznie :wink: Cytuj
mac51 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Po ostygnięciu smakuje równiez bardzo dobrze,jeżeli nie lepiej ;) Tak jak kiedyś pieczenie ciast było dla mnie czymś prawie niewykonalnym, teraz dzięki Waszym przepisom i radom,jest to dziecinnie proste :wink: Dziękuję za opinie i pozdrawiam :wink: Cytuj
olga123 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Ja tez znam ta szarlotke,jest przepyszna zwlaszcza na cieplo choc na zmno tez nie zla.Ja znam ja pod nazwa "zakalec", nie wiem dlaczego moze dlatego ze wyglada troche jak ...zakalec. ale ogolnie wysmienita!!!! :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi