Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znam ten przepis pod nazwą "szarlotka sypana", robiłam je w sobotę, ma pyszną chrupiącą skórkę i jest wyśmienite na ciepło z lodami, ale na zimno też jest pyszne zwłaszcza na 2 dzień jak spód zmięknie od jabłek. Polecam!!!

Opublikowano

Zrobiłem i mogę powiedzieć tylko jedno... PYCHA :grin:

Sypkie sładniki podzieliłem na trzy części.

Do jabłek dodałem cynamon i rodzynki,szarlotkę posypałem cukrem pudrem ;)

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

Opublikowano

Po ostygnięciu smakuje równiez bardzo dobrze,jeżeli nie lepiej ;) Tak jak kiedyś pieczenie ciast było dla mnie czymś prawie niewykonalnym, teraz dzięki Waszym przepisom i radom,jest to dziecinnie proste :wink: Dziękuję za opinie i pozdrawiam :wink:

  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tez znam ta szarlotke,jest przepyszna zwlaszcza na cieplo choc na zmno tez nie zla.Ja znam ja pod nazwa "zakalec", nie wiem dlaczego moze dlatego ze wyglada troche jak ...zakalec. ale ogolnie wysmienita!!!! :P

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.