Kasiulek Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Składniki: - ryż (zależy od ilości osób) - budyń (ja najbardziej lubię malinowy lub wiśniowy) [ilość budyniu zależy od ilości ryżu] - mleko - cukier - 1 cukier waniliowy Gotować ryż na mleku. Gdy zmięknie dodać cukier (do smaku) i cukier waniliowy. Rozrobić budyń w niewielkiej ilości mleka. Gdy większość mleka wyparuję z ryżu (tak aby było można swobodnie mieszać, nie może być ścisła- na wierzchu musi być odrobinę mleka z gotowania) dolewamy szybko mieszając budyń. Podawać na ciepło lub zimno jak kto lubi :grin: Polecam!! Cytuj
mac51 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Bardzo dobre :wink: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Kasiulek Opublikowano 21 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Cieszę się, że Ci smakowało :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.