Gość aga_swps Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Witam, jestem doktorantką SWPS. Kończę właśnie swoją pracę naukową i brakuje mi jeszcze trchę wyników ankiety psychologicznej, na której oparta jest moja praca. Dlatego zdecydowałam się poprosić na forum o pomoc, jeśli masz dosłownie 20 minut - przejdź anonimowe badanie - https://www.badaniestylu.pl - dzięki czemu przysłużysz się polskiej nauce ;) i pomożesz mi w ukończeniu studiów :grin:)) Wszystkim bardzo bardzo z góry dziękuję. Parę słów o badaniu: Badanie dotyczy stylów życia ludzi, a więc przeżywanych uczuć oraz zachowań i postaw. Po wypełnieniu ankiety otrzymacie jej wyniki - analizę tego co dzięki badaniu możemy powiedzieć o Twoim stylu życia. Mogę jeszcze dodać, że katedra ufundowała nagrodę, która zostanie rozlosowana po zebraniu wszystkich ankiet. https://www.badaniestylu.pl Jeszcze raz ogromne dzięki ;) Agnieszka Cytuj
Kasiulek Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 :grin: Zaraz wypełnię ankietę... Cytuj
basga Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Ja też rano wypełniłam i życzę powodzenia w pracy Agnieszko! Cytuj
biedroneczka Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Mówisz masz pzdr Cytuj
Klamerka Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Wypełniona! Powodzenia na studiach! :grin: PS: a czy jest jakaś możliwość zapisania uzyskanych wyników? Bo mnie w żaden sposób nie udało się ich zapisać. Cytuj
DeLarge Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 naciskasz klawisz Print Scrn a następnie wklejasz do jakiegokolwiek programu graficznego, w ten sposób zrobisz sobie "zrzut ekranu" i wyniki tej ankiety będziesz miała w formie pliku graficznego Cytuj
GambiT Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 No to zaraz zrobie, moze sie czegos o sobie dowiem ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi