Artjuro Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Nie wiedziałem gdzie to napisać wię napisałem tutaj. Mam problem z wybraniem a raczej z skomponowaniem unikalnej i wyjątkowej potrawy na grilla. Chcę każdego zaskoczyć nie tylko wizualnie lecz także smakowo. Wiem że to nie takie proste zasady lecz z Waszą pomocą można podoać zadaniu. Proszę Was o pomoc Cytuj
Masahiko Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Hmm... a może byś bardziej sprecyzował??? Tzn., chodzi Ci o mięso czy może owoce z grilla??? Czy wszystko jedno??? Cytuj
Artjuro Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Wszystko jedno ważne aby smakowało, aby pozwoliło na chwilę odpłynąć Cytuj
jakuza Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Może i skończył się sezon na grilla dla niektórych osób, ale nie dla mnie. Ja grilluje nawet porą zimową. Ostatnio grillowałam w sobotę z przyjaciółmi, oczywiscie pod zadaszeniem. Grillowana była karkówka z śliwkami. Na prawdę polecam. A może jest tu ktoś, kto również grilluje o każdej porze roku? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi