arturro Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Wolicie oliwki zielone, czy czarne, a może zielone nadziewany i żadnych innych lub oliwek wogóle? Cytuj
basga Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Ja bardziej lubię zielone bez pestek,lub nadziewane papryką. Cytuj
Kasiulek Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Ja nie lubię oliwek w ogóle!! Jak dla mnie strasznie śmierdzą- są ogólnie fujjj :wink: i zawsze gdy danie jest z oliwkami to proszę przy składaniu zamówienia, żeby mi tych oliwek nie dawali :wink: Cytuj
basga Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 A wiesz,że gdy pierwszy raz spróbowałam oliwki to też były ohydne i śmierdzące,ale za jakiś czas przekonałam się do nich i już mi smakują. Cytuj
monika_35 Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zielone + lampka czerwonego wina ....mniam Cytuj
Kasiulek Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Wiesz co Basiu... ja się chyba do nich nie przekonam- jakoś tak jak za każdym razem próbowałam to... no nie- normalnie nie mogę... Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Ja lubię tylko oliwki nadziewane papryką,a inne mi nie smakują :wink: Cytuj
monia79 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Uwielbiam zielone oliwki same lub nadziewane. Czarne mi nie smakują Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Ja podobnie Moniu ja Ty: za czarnymi oliwkami nie przepadam, a zielonym i zielonym nadziewanym mówię jak najbardziej tak :wink: Cytuj
bernadettt Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Oliwki polubiłam...jakiś czas temu.Teraz nie wyobrażam sobie pizzy bez oliwek,uwielbiam czarne oliwki w pizzy,natomiast do sałatek lub jako przekąskę wolę zielone oliwki solo lub faszerowane papryczką :wink: :wink: :!: Cytuj
Klamerka Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Zdecydowanie zielone! :wink: Pod każdą postacią. Mniam, mniam... Czarne tylko zapiekane w jakiś potrawach typu: pizza, lasagne, wszelkie makarony. Cytuj
Gość margerytka Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 hmm tak szczerze to ja w ogole nie lubie oliwek, ale jak juz musza byc, to ostatecznie przełknę te zielone... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi