Kioicek Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 składniki: 1 ugotowana pierś z kurczaka (podwójna) lub dwa udka, 2 puszki kukurydzy, 1 puszka ananasa, mały majonez, sól, pieprz, Mięsko i ananasa kroimy w kosteczkę tak 1na 1cm, dodajemy odsączoną kukurydzę. Wszystko mieszamy z majonezem, doprawiamy do smaku. i gotowe!!! Zamiast majonezu można dodać jogurt naturalny wtedy jest mniej tuczące. Robie tą sałatkę bardzo często! zajada ją nawet mój szwagier który nie lubi sałatek!!! Polecam i smacznego!! Cytuj
AniaM Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Ja do tej sałatki dodaję curry.Wzbogaca smak :P Cytuj
Bysmeya Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Do tej salatki dodaje szczypiorek lub por (biala czesc) ma wtedy bardziej ostry smak :P :P Cytuj
marismas Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 natomiast ja dodaję jeszcze ryż ,groszek konserwowy i paprykę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi