Jolanta Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Jak zwykle podam latwy,szybki i bardzo samczny przepis na ciasto. Upiec biszkopt z 6 jaj. Potrzebne skadniki na mase: 3 smietany kremowki po 200 ml 3 batony princcesa kokosowa 2 lyzeczki cukru pudru 2 smietanfiksy puszka ananasa Maly sloiczek nuttellii Smietany ubic z snietanfiksem i cukrem pudrem.Batony pokruszyc.Ananasa pokroic na male kawalki.Do ubitej smietany dodac pokruszone batony i kawalki ananasa i wymieszac lyzka. Biszkopt przekroic na pol nasaczyc go sokiem z ananasa i posmarowac nuttella na to wylozyc bita smietane i przykryc drugim blatem biszkoptowym na koniec posmarowc polewa czekoladowa i posypac wiorkami kokosowymi. Przepisu na polewe czekoladowa nie podaje poniewaz mozecie znalesc je w moich przepisach :P . [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Zycze smacznego!!! [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
andy8 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Jolu jadłam ciasto o takiej nazwie u koleżanki jest bardzo dobre choć sama jeszcze go nie robiłam ale zapewne kiedyś zrobię :P Cytuj
Jolanta Opublikowano 18 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Andy goraco polecam u mnie to ciasto poszlo w mig :P .Pozdrawiam. [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
ROKSANA Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Bardzo ładny ten placek, spróbuje go upiec na niedziele. Cytuj
justhi Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Tak polecacie to ciasto, to zaplanowałam je zrobić na roczek bratanka. Impreza będzie w przyszłą sobotę i brat zamówił :wink: u mnie 2 placki. Drugi to będzie jabłecznik w biszkopcie. Cytuj
minia51 Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Jolanto, czy ten przepis jest na dużą blachę czy na tortownicę? Cytuj
Jolanta Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Justhi przekaz serdeczne zyczenia dla twojego bratanka i mysle ze i jemu bedzie smakowalo ciasto bo tam zjest nutella a dzieciaczki ja uwielbiaja :wink: .Pozdrawiam. [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
Jolanta Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Minia 51 ja robilam na standardowej blaszce.Pozdrawiam :wink: . [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
ala291 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Jolanta...a ja poprosze Ciebie, o Twój przepis na biszkopt z 6 jaj :!: pozdrawiam :wink: Cytuj
benia Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 witaj Jolanta, czy mogę cię prosić o ten przepis na biszkopt z 6 jajek? Cytuj
Jolanta Opublikowano 26 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Beniu i Alu na wasze zyczenie podalam przepis na biszkopt,ktory umiescilam juz na forum.No to mozecie sie juz zabrac do pieczenia :-) .Pozdrawiam. [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj
ala291 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 dziękuję serdecznie!! :-) Cytuj
benia Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 ja również bardzo dziękuję tylko chyba nie bardzo wiem jak go znaleźć Cytuj
ala291 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 beniu... przepis Jolanty, na biszkpot, jest tutaj w przepisach, wlsanie tam, gdzie jest Princessa...popatrz dobrze, a zaraz go zobaczysz :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi