basga Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Mnie też!Nad prawą brwią to dotknąć się nie mogę-pewnie mam ropę w zatokach bo kiedyś mnie strasznie bolały i pewnie są niewyleczone,wzięłam tabletkę bo zaraz lecę do fryzjera! :mrgreen: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Basiu, to Tobie pewnie nie tabletki tylko tego fryzjera trzeba. Lepsze samopoczucie murowane! Nie dajcie sie ! Swieci słońce i jest dobrze. Ja czuję sie bardzo dobrze - polecam wszystkim taki stan, pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jestem niewyspana po Świętach, senna, a pogoda też robi swoje... piję kawę może postawi mnie na nogi ;) Cytuj
marysi_co Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 Świetnie - dowiedziałam się, że znajoma wraca z Niemiec załatwić po raz ostatni zwrot podatku w polskim Urzędzie Skarbowym i będziemy mogły poplotkować jak za starych, dobrych czasów. Cytuj
Weronia Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Dzisiaj mimo nieciekawej pogody i pluskającego deszczu bardzo dobrze. Ogólnie jestem pozytywnie nastawiona czego i Wam życzę :) Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Dziękujemy :) Potrzebujemy takiej pozytywnej energii 🙂 U mnie pogoda w kratkę, to i samopoczucie też ;) Pozdrawiam i miłego dnia życzę :) Cytuj
justhi Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Witajcie! Byłam tu często, gdy mieszkałam jeszcze w domu rodzinnym. Teraz rzadziej jestem. Dziś mija mi 6 lat od kiedy się wyprowadziłam i zamieszkałam w Poznaniu. Jutro będzie kolejny prima aprilis, kiedy rozpoczęłam pracę, a ludzie myśleli, że to żart, bo kierowniczka nie miała z centrali informacji o nowym pracowniku, znaczy się o mnie ;) Fajnie mi minęło te 6 lat :) Pozdrawiam! :D Cytuj
LysyInspiracja Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Również pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi