viola32 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Basiu w pierwszy dzien bardzo czuc ta gorzalke,wiec nie polcam.Chyba,ze ktos bardzo lubi :D))Troszke pozno,pewnie juz zrobilas... Cytuj
Basia K Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Tak,już zrobiłam.Faktycznie mocno czuc alkohol,ale gościom smakowało. Został mi jeszcze kawałek na jutro,to porównam :D Cytuj
Basia K Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Krem robiłam z masłem,a na wierzch posypałam gorzkie kakao. Cytuj
filonka Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 ślicznie wyglada! cieszę się że smakowało:) przepraszam, że nie odp bo troszkę ostatnio jestem zabiegana, ale postaram się zamieścić tutaj wkrótce rózne ciekawe wypróbowane przepisy:) jestem młodą kuchareczką i mam nadzieję że tu razem z Wami rozwinę swoje skrzydełka;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi