justhi Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Z okazji Waszego Święta - my, dziewczyny (mogę dziewczyny w Waszym imieniu??), życzymy każdemu chłopcu: - Dziewczyny - tylko tej najfajniejszej, - Ciastek - tylko tych najsłodszych, - Samochodów - tylko tych najszybszych, - Zabaw - tylko najweselszych, - Przygód - tylko najciekawszych, ... i butów - takich, co najlżejsze w których wszędzie mógłbyś dotrzeć! Cytuj
basga Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Przyłączam się do życzeń dla chłopaków...a mężczyznom złożymy życzenia 10 marca :-) Cytuj
monia79 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Naszym smacznym :-) chłopcom, mężczyznom wszystkiego naj, naj ! Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Ja również przyłączam się do życzeń i wszystkiego najlepszego życzę :-) Cytuj
beatrix Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 I ode mnie dla wszystkich słodkich chłopaków...wszystkiego co najlepsze od kobiet dla was i od was dla nas 🙂 😉 Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Ja również przyłączam się do wszystkich życzeń dla chłopaków :mrgreen: :shock: :razz: Cytuj
ela52 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zycze wszystkim chlopakom wszystkiego najlepszego Cytuj
DeLarge Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 dzięki za życzenia :mrgreen: Cytuj
mac51 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Ja również dziękuję :mrgreen: Cytuj
Asieńka Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia z Okazji Dnia Chłopaka, 100 lat :mrgreen: :shock: :razz: 😛 , wszystkiego najlepszego. Cytuj
ina12 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Spóźnione lecz bardzo szczere życzenia dla wszystkich chłopaków. Jakie smutne by było życie bez Was. Cytuj
Doris Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Ja oczywiscie jak zwykle spóźniona. :] Wszystkiego najlepszego dla naszych forumowych chłopaków!! [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Samych wspaniałych i słonecznych dni Słońca w błękicie Uśmiechu przez calutkie życie Niech Wam się spełniają wszystkie marzenia No i w ogóle najlepsze życzenia! :wink: Wszystkiego najlepszego dla naszych wszystkich forumowych chłopaków ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 W Dniu Chłopaka ślę życzenia Samych radości i życzeń spełnienia Kochanej osoby do przytulania Bratniej duszy do pogadania Zdrowie niech Wam dopisuje Auto niech się nie psuje Ogólnie życia bezstresowego Kolorowego i szałowego By słoneczne były poranki Takie życzenia od koleżanki :grin: Wszystkiego najlepszego dla chłopaków z okazji ich święta :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi