Asieńka Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Boże Narodzenie jest moim ukochanym świętem, cały rok o nim myślę, jeśli chcecie o nim porozmawiać zapraszam na moje forum. Cytuj
elzunia10 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 witaj asieńko,ja też kocham święta bożego narodzenia,uwielbiam nawet ten zgiełk,te przygotowania,bieganine,mysle ze wszyscy lubią święta,moja rodzinka też czeka na nie z niecierpliwością,pisz proszę jak najwięcaj o świetach Cytuj
Klamerka Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 No właśnie, święta tuż, tuż. Dla tych, którzy tak jak Asieńka lubią święta podsyłam kilka linków z nimi związanych. Boże Narodzenie w serwisie Gazeta.pl Boże Narodzenie wigilia.pl na wigilię choinka.interia.pl święta.onet.pl [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Asieńka Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Elzunia święta to najpiękniejszy okres w roku, szkoda, że nie ma śniegu. Klamerka bardzo dziękuję za stronki :P :grin:, założycielkę ostatniego bloga znam hihi. Cytuj
Klamerka Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Proszę bardzo Asieńko! A co do śniegu, to podobno gdzieniegdzie w Polsce jest! Trzeba tylko mieć szczęście mieszkać w takiej miejscowości... Bo u mnie to ni widu ni słychu... Cóż, magia świąt to ludzie, którzy spotkają się przy wspólnym stole i którzy w końcu mają dla siebie czas więc nie ma co narzekać! :P Cytuj
Asieńka Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Klamerka ja mieszkam jak to się kiedyś mówiło i jeszcze mówi, na polskim biegunie zimna, ale śniegu niestety nie ma, co mnie dziwi, bo zawsze było go bardzo dużo, a tu taka przykra niespodzianka. Nawet zdjęć nie mogę porobić. Masz rację w święta najważniejsi są ludzie, bliscy. Cytuj
Klamerka Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Suche wałki? :grin: No to rzeczywiście dziwne, ze tam nie ma śniegu. Się porobiło z tą pogodą! Ten bożonarodzeniowy śnieg pewnie będzie, tylko w marcu :P Cytuj
Asieńka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Święta były bez śniegu, trochę popadało około sylwestra, ale strasznie mało go było. Kiedyś tak nie było, a teraz ech, pogoda figle płata. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi