Jolcia Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Przepis niestety nie jest mój,ale z internetu.Nie zauważyłam aby taki był na naszym forum więc wstawiam bo warto. Składniki: -paczka tortelini z mięsem -puszka kukurydzy -puszka groszku -puszka ananasa -pora [biała część ] -3 jajka -30 dag szynki konserwowej -15 dag sera żółtego -sól ,pieprz,majonez,musztarda Tortelini ugotować wg przepisu na opakowaniu.Jajka ugotować. Ser,szynkę,jajka, por,ananas pokroić.Wszystkie składniki połączyć,dodać przypraw i majonez oraz trochę musztardy. Sałatki wychodzi sporo.Jest bardzo smaczna. Cytuj
monilek26 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Robiłam kiedys taka sałatkę tyle tylko że nie dodałam ananasa - nie przypadła do gustu mojej rodzince... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi