Jolcia Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Ten przepis też jest z internetu. Składniki: -paczka tortelini z mięsem -puszka groszku -puszka mandarynek [314 ml ] -cebula -25 dag szynki -szczypiorek -majonez -kilka liści sałaty Tortelini ugotować.Szynkę,cebulę pokroić.Składniki połączyć,dodać 4 łyżki majonezu wymieszane z 4 łyżkami soku z mandarynek. Salaterkę wyłożyć liśćmi sałaty ,nałożyć sałatkę i posypać pokrojonym szczypiorkiem. Sałatka też jest bardzo dobra. Cytuj
ina12 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Jolciu ta sałatka dla nas jest również bardzo smaczna, polecam. Zrobiłam ją z poóźnieniem, a to dlatego że mój mąż zamiast kupić Tortelini z mięsem to kupił Tortelloni z nadzieniem riscotty i szpinaku w sosie serowo śmietankowym z brokułami i marchwią. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Jolcia Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Cieszę się Halinko,że sałatka smakuje Tobie i rodzince. Może teraz kolejne osoby się skuszą na nią. Zdjęcie super.Ja ciągle zapominam zrobić. Pozdrawiam. Cytuj
ina12 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Jolciu zapomniałam napisać że tylko część sałatki jest na zdjęciu, z tego przepisu też wychodzi dosyć duża porcja. Ja też mam nadzieję że może więcej osób ją wypróbuje. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi