teresap Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Brokuły obgotować w osolonej wodzie nie za długo. Ładnie poukładać na talerzu podzielone na kwiatki. Pomiędzy nie jajko na twardo podzielone na ćwiartki na przemian z pomidorem też podzielony na ćwiartki. Czyli mamy kwiatek brokuły jajko pomidor i od nowa brokuł.............. Polewamy to sosem 4 łyżki majonezu ja używam kielecki lub kętrzyński 4 łyżki jogurtu gęstego 1 do 3 ząbków czosnku – zależy jak ostro lubimy Wszystko mix i polać JEST SUPER Cytuj
niuniaczek Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Uwielbiam brokuły na każdy sposób - wypróbuję jeszcze ten, pozdrawiam, dzięki za inspiracje brokułowe :P Cytuj
teresap Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Mam nadzieje że nie porzałujesz Życze smacznego i POZDRAWIAM Cytuj
Basia K Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Znam tą sałatkę,często gości na moim stole.Potwierdzam-bardzo dobra. Ja do tego sosu dodaję jeszcze kostkę Knorra "Czosnek".Polecam. Cytuj
teresap Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Dzięki Basiu - spróbuje z kostką z knora POZDRAWIAM Cytuj
anka123 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Kiedys czesto robilam ta salatke, bardzo dobra dzieki za przypomnienie Cytuj
teresap Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 ANECZKO - SMACZNEGO !!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi