teresap Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 CIASTO 2 jajka 1 1/2 szklanki mąki 1 1/2 łyżki kakała 1/2 szklanki cukru 1 1/2 łyżeczka proszku 1/2 margaryny roztopionej WYKONANIE Jajka+ cukier +mąkę wymieszano z proszkiem i skakałem + margaryna SER 1 kg. Sera może być w wiaderku mielony 3/4 szklanki cukru pudru 4 żółtka 1/2 l mleka w którym rozrobić 1 kisiel cytrynowy Wszystko mix To pieczemy około 50 minut Na to dajemy pianę ubitą z 4 białek które zostały Czyli białka ubić z 3/4 szklanki cukru i rozprowadzić na podpieczony sernik i piec jeszcze z 20 minut na małym ogniu jak wystygnie powinny się pojawić krople rosy Można dodać 10 dag. kokosu SMACZNEGO Cytuj
andy8 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 co to są "krakała" Cytuj
marzycielka Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 myślę,że chodzi o kakao Cytuj
teresap Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Wydało sie nie jestem dobra z polskiego ....PRZEPRASZAM Oczywiście chodzi o kakao POZDRAWIAM i życze SMACZNEGO Cytuj
teresap Opublikowano 11 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 czekam na komentarze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi