grumko Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Omlet wiosenny - Omeleta aniksiatiki SKŁADNIKI: 2 duże cebule, 4 łyżki masła, 6 jaj, natka pietruszki, koperek, sól, pieprz SPOSÓB WYKONANIA: Podsmażyć na maśle drobno posiekaną cebulę na kolor złocisty. Dorzucić co najmniej 2 łyżki drobno posiekanego koperku, posolić, oprószyć pieprzem. Wymieszać. Wlać jaja, dokładnie wymieszać i smażyć omlet z dwóch stron. Gotowy posypać posiekaną natką pietruszki. Smacznego!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.