nina42 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie :P jestem nowa i nie wiem jak do tej pory co się robi na tej stronce/uczę się/ Cytuj
basga Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Witaj Nina...dobrze,że znalazłaś nasze forum,gdybyś chciała o coś zapytać to śmiało! Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Witam Cię Nina42 bardzo serdecznie na naszej stronie :P Jak nie będziesz czegoś wiedzieć - pytaj śmiało, podpowiemy, pomożemy. Pozdrawiam :P Cytuj
mac51 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Nina42 :P Witaj i nic się nie martw. Będzie dobrze.Wszyscy na poczatku mieli rózne kłopoty. Nauczysz się :P [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
niuniaczek Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 My juz się znamy (z boxa)- tym serdeczniej witam Cie na forum. Cytuj
nina42 Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Jak sie tutaj znalazłam ,to sama nie wiem,jeszcze błądze ,ale bardzo dziękuję za ciepłe przywitanie Cytuj
nina42 Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Pozdrawiam Niuniaczka I Dorunię no i ciebie Dorotko,tak samo ma na imię moja córcia :P Cytuj
wiola344 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 :P I ja równiez witam cię w naszym gronie :P Cytuj
minia51 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Witaj w naszym gronie. Cytuj
ina12 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Nina ja także witam Ciebie bardzo serdecznie i nie przejmuj się bo nauczysz się bardzo szybko. Wszyscy wzajemnie pomagamy sobie, ja wszystkiego jeszcze też nie umię. Pozdrawiam. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Nino witaj na naszym forum zwariowanych pozytywnie :P Wszyscy się tu czegoś uczymy :D bo nikt nie jest doskonały :D Znajdziesz tu wiele ciekawych przepisów i wiadomości nie tylko kuchenne :P Cytuj
Justyna.K Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Witaj NINA wśród NAS Cytuj
nina42 Opublikowano 16 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 :sad: Dziękuję za ciepłe powitanie,jest naprawdę super,przepisy proste i bardzo smaczne,można wiele sie jeszcze od was nauczyć :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi