teresap Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 WITAJ KAJA Tak ciepłą wyjąć i zwinąć też ciepło, poczekać jak wystygnie to wtedy do lodówki Pozdrawiam i życzę smacznego Cytuj
smerf3 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Wspaniały przepis:) moja roladka wyszła znakomita:) ciasto biszkoptowe pyszne i delikatne. Choć obawialam się, że coś może się nie udać, gdyż użyłam przesmażonych jabłek ze słoika, na szczeście wszystko się udało i szybko zniknęło:) nie wiem czy słusznie ale gorącą roladę zawinęłam w wilgotna ściereczke. Ponieważ wyszło świetnie to dziękuję za przepis:) Pozdrawiam Ps. jestem nową użytkowniczką ale już polubiłam to forum i zaglądam regularnie:) Cytuj
mamalu Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Tereniu jak dla mnie ta rolada jest troche felerna za szybko znika. Upieklam dzis po poludniu i juz jej nie ma ;) . Cytuj
teresap Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 CIESZE SIĘ ŻE MA TAKI FELER POZDRAWJAM I SZUKAM CHĘTNYCH NA ROLADĘ Z BITĄ ŚMIETANĄ - ZAPEWNIAM ŻE TA SIĘ CHOWA :evil: ;-) :D :razz: :D :P :P :P :P :D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Cytuj
Magdalena Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Zachęcona dobrymi komentarzami na temat rolady i expresowym wykonaniem , dziś upiekłam Twoją Roadkę jabłkową ,jest pycha .Syn powiedział," nawet ;dobra" ,a od niego to usłyszeć to wyróżnienie.Mąż "pyszna "więc dziękuję będzie w moim repertuarze kulinarnym .Gorąco pozdrawiam i wszystkiego dobrego Magdalena :P Cytuj
teresap Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Magdalena po prostu dziękuje a zwłaszcza synowi za uznanie, ja również pozdrawiam :P :P :) :D ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :D :D Cytuj
fredzia Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam.Wlasnie upieklam rolade z jabłkami.jest świetna.Wszystkim smakuje. :P 🙂 :D Cytuj
teresap Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 'fredzia' - bardzo się cieszę że smakuje Namawiam na roladę z bitą śmietaną ja świąt se nie wyobrażam bez niej - polecam i POZDRAWIAM :P :) :) Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Roladka wyśmienita :-) - rzeczywiście jest bardzo szybka w wykonaniu, no i przepyszna - polecam :P Tereniu dziękuję za przepis i serdecznie Cię pozdrawiam :lol: Cytuj
teresap Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 DOROTKO - Twoja opinia dla mnie jest bardzo ważna i dlatego bardzo Ci dziękuje i POZDRAWIAM Cytuj
Gość angelika-agape Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Chciałabym zapytać czy roladka zrobina wedłóg tego przepisu udała by się z zesmazonymi jabłkami wraz z galaretką ? Bo chciałabym ją zrobić Z góry dziekuje za odpowiedz Cytuj
Justyna.K Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 prawie że identyczny przepis jest w książce siostry Anastazji ( więc nie będę powielała) zaraz sie biorę za tą roladkę ............. :P Cytuj
Justyna.K Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Rolada wyszła przepyszna robiłam na blaszce takiej z pieca polecam i wystawiam oczywiście 5 :P Cytuj
teresap Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 JUSTYNKO cieszę się że smakuje roladka i bardzo CIĘ POZDRAWIAM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi