teresap Opublikowano 12 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Proszę bardzo Cieszę się że nie sprawiła problemu , a na dodatek smakowała POZDRAWIAM Cytuj
ala291 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Dzisiaj upiekłam roladę jabłkową,suuuuuuper rolada :razz: Tereniu,dzięki za przepis, który w dosc krótkim czasie pozwala "wyczarować" taką pychotkę :P pozdrawiam :) Cytuj
teresap Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Moje Panie ja ostatnio posmarowałam roladę bitą śmietaną - EKSTRA !!! POZDRAWIAM i WIELKIE DZIĘKI Cytuj
goosiaa Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Pychotka! Rewelacyjny przepis. Bardzo prosty, szybki w wykonaniu, a efekt... mmm... palce lizać. Cytuj
teresap Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Gosiu bardzo bardzo się cieszę :-D Cytuj
goosiaa Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Wczoraj zrobiłam tę roladę, ścierając jedno duże jabłko, jedną gruszkę i dwa owoce kiwi. Po upieczeniu i przełożeniu posmarowałam cienko marmoladą śliwkową zmieszaną z czekoladą (czarno-biała w słoiku, może by Nutella). Efekt po prostu rewelacyjny, coś przepysznego, więc jeśli jakieś owoce zostają w domu i nie ma chętnych do skonsumowania, ta rolada to zbawienie ;) Cytuj
teresap Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Cieszę się że smakuje POZDRAWIAM Cytuj
fredzia Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam Tę roladę upiekłam z makiem z puszki i też jest pyszna. Pozdrawiam Smaczniaków. Cytuj
teresap Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 WYPRÓBUJE bo lubię mak :) Pozdrawiam Cytuj
dorot-k Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Bardzo dziękuję za rewelacyjny przepis!Nigdy nie piekłam rolady bo zawsze się bałam że nie wyjdzie :) Na urodziny córci upiekłam to ciasto i co się okazało...Potrafię zaskoczyć gości super ciastem :grin: Roladka podbiła serca domowników,szczególnie synka.Będzie z nami na święta wsród innych smakołyków :)Jeszcze raz bardzo dziękuję i życzę Wszystkim wesołych świąt. Cytuj
basga Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ale jak to "przełożyłaś" skoro masę jabłkową piecze się razem z ciastem?Pytanie do goosiaa :) Cytuj
teresap Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 Ja dziś zrobiłam roladkę z jabłkiem i przyznam że smakowała:lol: A co do maku to wydaje mi się że trzeba mak rozłożyć napergamin nie za dużo i zalać ciastem? Cytuj
Katarzyna Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Oj chyba jutro polecę po jabłka :) Nic nie mówię >> zarobie plusa u M :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 M zadowolony > nie mógł się najeść :) Dziś powtórka , a w tygodniu dla odmiany zrobię z serem :grin: Wielkie dzięki :oops: Serdecznie polecam i stawiam 6 z + Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi