Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gabi z całego mojego serca gratuluję. Jak byłam młoda chciałam zrobić prawo jazdy, ale mój mąż nie pozwolił mnie i powiedział że widzi samochód rozbity a mnie w szpitalu. Zazdrośnik jeden, teraz pewnie by mnie wysłał jak jest teraz bardziej niebezpiecznie na drogach, dawniej przecież było bardzo mało samochodów. Życzę szerokiej drogi.

Opublikowano

Gabi - rozumiem doskonale Twoją radość - gratuluję. Ja zrobiłam prawko 12 lat temu i zdałąm za 3 razem. Przez pierwsze 3 lata nie chciałam usiaść za kółko - tyle stresu mnie to kosztowało, że nawewt nie chcę mówić. Potem sie zmobilizowałam - a będąc odpowiedzialną osobą wykupiłam jeszcze 4 lekcje u dobrego instruktora i pojechałam. Tak jeżdże do dziaisj codziennie - teraz majac 2 dzieci, pracę i masę obowiązków nie wyobrażam sobie życia bez samochodu. Potwierdzam słowa Justhi - dopiero wypadek czyni nas dobrymi kierowcami - nie zycze Wam tego!!! Broń Boze!!!! Niestety mnie to dopadło - nie z mojej winy wylądowałam na słupie i przewrócona w rowie. Nic mi sie nie stało - ale faceta chciałam zamordować jak sie wydostałam z rowu - młody "cycek" ledwie dostał prawo jazdy - kto mu je dał? Na szczęście nic nikomu sie nie stało. Od tej pory jeżdżę ostrożniej (mimo,ze to nie była moja wina) i chyba z większą wyobraźnią i powstrzymuję swoje zapędy rajdowca, bardziej zwracam uwagę na przepisy i znaki - i tak ma być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czego i Wam życzę!

Opublikowano

Ja również obawiam się jeżdżenia samodzielnego,bo to zupełnie co innego niż jazda z instruktorem i to odczucie że jak ty nie zdążysz, to on na pewno zareaguje w odpowiednim momencie.Ale nie będę chyba czekała tak długo jak ty niuniaczku żeby usiąść za kółkiem.Myślę że nie po to przeżywałam ten koszmar,żeby teraz sobie odpuścić.Tak w ogóle to nie mogę się już doczekać kiedy odbiorę ten kawałek plastiku.A oczywiście jeżdzić będę bardzo ostrożnie-mój mąż już mówi że jazda ze mną na pewno będzie nudna ha ha ha!Mądrala,jak ma prawko 20 lat.

• 2 lata później...
Opublikowano

Ja zdałam w ubiegłym roku 29 kwietnia i przejechałam ponad 3000 km :oops: Nie raz wspominamy jak trudno było mnie namówić żeby iść na prawko > a teraz żałuję że byłam taka nieugięta :wink:

Opublikowano

Zdałam prawo jazdy 18pażdziernika 2009r.Zawsze mówiłam że dla mnie muszą być drzewa gumowe i brak rowów a okazało się że to nie prawda.Nie wyobrażam sobie teraz życia bez samochodu no i co najważniejsze syn nie musi chodzić pieszo do szkoły i ze szkoły.Zdałam za 3razem. Pozdrawiam wszystkich kierujących:)

Opublikowano

ja zdalam na prawo jazdy 10 sierpnia 2009Dołączona grafika Gabi ja zdawalam w Olsztynie,a wlasciwie probowalam zdac..po kilku podejsciach zrezygnowalam z Olsztyna i przenioslam sie do Ostroleki,tam zdalam za pierwszym hehehe. Do tej pory kiedy jestem w Olsztynie i przejezdzam obok WORDu przypomina mi sie ten mega stres jaki tam przezylam.W Ostrolece bylam wyluzowana,nie balam sie i nie wiem czemu,moze dlatego ze ludzie ta,m sie tak nie spiesza na drodze jak w Olsztynie.

Ale bardzo sie ciesze ze mam prawko. Choc na poczatku wcale nie chcialam na nie isc.. teraz jezdze samochodem do Polski razem z mezem i jest nam latwiej pokonac 1200km do mojego domu rodzinnego.Dołączona grafika I z autostrada tez sie juz oswoilam,a tak sie balamDołączona grafika pozdrawiam i szerokiej drogi zycze.

• 1 miesiąc temu...