mamalu Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Troche brakuje mnie na tym forum tematyki dzieciecej tutaj przepisy na potrawy dla dzieci co lubia nasze dzieci jesc. :P .Jestem mama i przypuszczam ze i tutaj znajda sie mamy ktore pogadaly by chetnie o dzieciach.Proponuje utwozenie jednego podforum poswieconego dzieciom. Moglo by sie to podforum pokazywac dopiero po zalogowaniu.To moja mala propozycja. Cytuj
magdalena7 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Witam, Ja również byłabym zainteresowana tego typu działem, ponieważ jest tu z pewnością wiele mam, które mają doświadczenie w przyżądzaniu potraw dla dzieci i mogłyby podzielić się ze sztuką gotowania dla najmłodszych. Ja jestem młodą mamą i staram się gotować zdrowo mojemu dziecku, a przede wszystkim pragnęłabym urozmaicić te posiłki. Proszę więc o pomoc, bo czasem brak mi inspiracji. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi