iwonka221 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Witam!!!Macie jakiś sprawdzony przepis na torcik dla rocznego dziecka???Proszę,aby nie był skomplikowany.Co można podać prócz tortu na taką uroczystość,chodzi mi o jakieś danie na ciepło?Dodam,że będzie około 10 osób,przewaga osób dorosłych.czy miałyście także dane na msze z okazji roczku Waszego maleństwa czy nie trzeba dawać???Odpiszcie pliz!!!Iwona i Julcia Cytuj
zuziorek Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Menu takiej imprezy dostosuj do potrzeb dorosłych, najlepiej nic pracochłonnego. Zaproś na kawę i poczęstuj lekką kolacją. Sądzę, że główna atrakcją będzie jubilat i nie będzie czasu na kursowanie między kuchnią a stołem. Dla dziecka przygotuj to co lubi najbardziej, przeciez to jego święto. Torcik polecam truskawkowy na śmietanie, na forum znajdziesz super przepisy oraz wzór na motyla. Co to mszy z tej okazji: w mojej rodzinie tego sie nie praktykuje, ale jeśli jesteś osoba bardzo praktykującą i masz taka potrzebę to poproś księdza o intencje o dobre zdrowie i wychowanie dla Twojego dziecka. Pozdrawiam Cytuj
zuziorek Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 a tu jeszcze link: https://www.smaczny.pl/forum/Moj-Synek-Bedz...inki-t3746.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi