Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaletą tych kotlecików jest to,że podczas smażenia nie pryszczą tak jak wątróbka i są szybkie do wykonania. 0,5 kg wątróbki 1 jajko 12 dkg mąki sól,pieprz,natka Wątróbkę posiekać lub zmielić,dodać pozostałe składniki i wymieszać.Masę kłaść łyżką na patelnię i smażyć.Usmażone ułożyć na blasze,posypać z wierzchu pokrojoną w piórka i lekko podsmażoną cebulka.Zapiec w piekarniku.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.