AnnaK Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Zaletą tych kotlecików jest to,że podczas smażenia nie pryszczą tak jak wątróbka i są szybkie do wykonania. 0,5 kg wątróbki 1 jajko 12 dkg mąki sól,pieprz,natka Wątróbkę posiekać lub zmielić,dodać pozostałe składniki i wymieszać.Masę kłaść łyżką na patelnię i smażyć.Usmażone ułożyć na blasze,posypać z wierzchu pokrojoną w piórka i lekko podsmażoną cebulka.Zapiec w piekarniku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.