Lusia Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Składniki: - 50 dag pieczarek - 40 dag gotowanej piersi kurczaka lub indyka - puszka czerwonej fasoli - puszka kukurydzy - 5-6 jaj ugotowanych na twardo - biała częśc pora - ogórki konserwowe - majonez - pieprz , sól Pieczarki umys, zblanszować, osączyć , ostudzic i pokroić. Por pokroić w plasterki, ogórki i jajka w kostkę, pierś drobiowa w paski, Osaczyc fasole i groszek. Przygotowane skladniki wymieszać, doprawić sola i pieprzem. Pycha!! :sad: Cytuj
ina12 Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Lusiu napisałaś groszek odsączyć zamiast kukurydzy, można zmianę zrobić albo dodać jedno i drugie. Ja jak zrobię to z kukurydzą. Cytuj
agjol Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 A jak kroisz pieczarki w kostkę czy w paski? Cytuj
Lusia Opublikowano 19 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Przepraszam za pomyłke, ma to byc z kukurydza, dostalam przepis z groszkiem, ale lepsza jest kukurydza A jesli chodzi o Pieczarki to w kostkę. mam nadzieję ze tez wam posmakuje :sad: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.