Dalovay Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Poszukajcie znajomych ze szkolnej lawy :grin: [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
justhi Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Haniu, super stronka? Prawda? Spotkałam tam kilka osób od ub.weekendu (wówczas natrafiłam na tym forum na linka do niej) i z jedną mam ponad 2-godzinną rozmowę na gg za sobą :grin: Cytuj
basga Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Ja niestety nikogo nie znalazłam,nawet mojej klasy nie było dodanej, no ale minęło dokładnie 20 lat od ukończenia szkoły,o matko...a jeszcze pamiętam studniówkę! :grin: :grin: Cytuj
Dalovay Opublikowano 20 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Mojej klasy licealnej nie bylo.Zalozylam i prosze juz odezwala sie dziewczyna z ktora ostatnio widzialam sie ponad 10 lat temu.Milo porozmawiac,uslyszec jak potoczylo sie dalsze zycie. Cytuj
zuziorek Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Własnie przedwczoraj kolega przesłał nam linka do strony. W naszej klasie juz odezwało się 6 osób. W tym dwie to ja i mój mąż :grin: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ja dziś utwożyłam klasę podstawówki ciekawe czy ktoś się zjawi???? Fajnie by było z dwoma koleżankami do dziś utrzymuje kontakty :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Z mojej klasy też nikogo nie ma... Cytuj
zuziorek Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 W klasie z liceum mamy juz ósemkę ale co ciekawe odezwała sie do mnie siostra koleżanki z podstawówki. Super sprawa. Cytuj
basga Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Wyobrażcie sobie,że napisał do mnie jakiś nowy nauczyciel z mojej szkoły i prosił o fotki ze szkolnych lat,bo robi archiwum szkoły czy coś takiego! Trzeba zajrzeć do fotek ze studniówki...A mam jeszcze to ubranie z balu :) Cytuj
niuniaczek Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Ja też się zarejestrowałam i musiałam nawet załozyć swoje klasy - na razie tylko ze studiów odzew 1 kolegi Cytuj
Justyna.K Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 a u mnie z podstawówki odezwały się 3 osoby jak fajnie.;) Cytuj
Dalovay Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 A ja wieczorem nie moge sie dostac sie na te strone bo serwery przeciazone.A ludzie odzywaja sie z caaalego swiata , a to sie porozjezdzali :eek: Cytuj
justhi Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Masz rację, że się porozjeżdżali: USA, Angli, Szkocja, Włochy (z tego co udało mi dowiedzieć się od spotkanych tam znajomych), a ci, którzy są administratorami portalu, powinni coś wymyslić z praciążeniem serwerów. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Oj serwery na naszej klasie przeciążone i to dość często. U mnie w podstawówce odezwało się już 10 osób już mamy w planach spodkanie. :eek: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi