mamalu Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 My zrobilismy zlot klasowy (szkola podstawowa) w tamtym roku z 34 osob bylo 25 bawilismy sie do piatej rano(a ja karmiaca matka bylam i pod telefonem siedzialam ale Adas wiedzial ze mama sie bawi i slodko spal)powspominalismy ,pospiewalismy bylo naprawde warto.A jak serduszko zabilo mocniej na widok starej milosci (niby nie rdzewieje)I teraz spotykamy sie znowu za 4 lata. Cytuj
Jagodka Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 super stronka, wielkie dzieki. Znalazlam caly ogrom moich starych znajomych. Przez to ze nie mieszkam w kraju pourywaly sie stare kontakty, a teraz wszystko odzylo. W ciagu tych 3 dni wymienilam cala mase wiadomosci. Dzieki. Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Założyłam swoją klasę i odezwały się do mnie dwie koleżanki z liceum,a ze szkoły podstawowej jeszcze nie ma nikogo,ale pewnie znajdą się za jakiś czas :P Cytuj
niuniaczek Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Ja tez założyłam klasę podstawówki, techników i studów - na razie tylko 3 osoby dołączyły - ale podobno strona jest coraz bardziej popularna i się szybko rozprzestrzenia - licze na więcej kontaktów, polecam Cytuj
Justyna.K Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 ja się muszę pochwalić że z mojej podstawówki odezwało się już 15 osób wooooooooow jeszcze planujemy spodkanko w tym roku . :P Pozdrawiam Cytuj
DeLarge Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 ja się wczoraj dowiedziałem że kolega ze szkoły podstawowej, z którym również chodziłem do przedszkola, umarł kilka lat temu.............. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 przykre ................ Cytuj
viola32 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Podobno ci co zalozyli portal nasza klasa ,to chcieli odnalezc swoich znajomych,ale zaczeli sie zglaszac i inni ludzie i tak powstala ta stronka... Cytuj
Justyna.K Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 też tak słyszałam a ja jutro idę na spotkanie naszej klasy z podstawówki :P zdam relacje w niedzielę :) Cytuj
zuziorek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Justynko jak po spotkaniu? U mnie w klasie z liceum jest juz 30osób, wiecej niz bywało na lekacjach a spotkanie szykuje sie 26stycznia. Przyznam się szczerze, ze tak mnie to wciągneło, że opusciłam się w smacznym na rzecz naszej klasy, ups...mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone :P Cytuj
Justyna.K Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 zuziorku po spotkaniu lepiej niż przypuszczałam.Było tylko albo aż 12 osób super wszyscy się bawili( nawet zdradzę że wylądowaliśmy na dyskotece) do powtórzenia :P Cytuj
Dorunia Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 To ja też się pochwalę,że w sobotę 01 marca jadę na spotkanie klasowe dzięki temu portalowi i jestem bardzo podekscytowana,bo nie widziałam się z koleżankami od zakończenia szkoły(to już prawie 15 lat) :-) Cytuj
zuziorek Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 ja pod koniec stycznia bylam na spotkaniu po liceum, przyszlo 20 osob mimo , iz klasa była zgrana, spotkanie nalezało do przecietnych dzieki tej stronie za to odnalazłam wielu zapomnanych znajomych, z ktorymi milo odnowilo sie kontakt Cytuj
justhi Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Ja też próbowałam zorganizowac spotkanie ludzi z LO, ale byliśmy niezwykle niezgraną klasą... Niestety nic się nie zmieniło i spotkanie nie doszło do skutku... Poznałam za to wiele innych osób. I ze wstydem muszę się przyznać, że odrobinkę zdradziłam Was dla Naszej Klasy <wstydniś> Po dzisiejszej wiadomości na priv, postaram się poprawić Pozdrawiam Was serdecznie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi